Składniki:
ciasto francuskie | 1 op |
cebula | 1 szt |
szpinak mrożony | 300 g |
czosnek | 1 ząbek |
pomidory suszone w zalewie | 3 szt |
kurki | 1-1,5 szklanki |
oliwa | |
śmietana 12% | 4-5 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
ser gouda | 150 (tarty) |
ciasto francuskie | 1 op |
cebula | 1 szt |
szpinak mrożony | 300 g |
czosnek | 1 ząbek |
pomidory suszone w zalewie | 3 szt |
kurki | 1-1,5 szklanki |
oliwa | |
śmietana 12% | 4-5 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
ser gouda | 150 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: