Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Camembert w otrębach z żurawiną

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

camembert 1 sztuka
otręby pszenne 2 łyżka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka
jajko 1 sztuka
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Camembert w otrębach z żurawiną

Otręby wymieszać z bułką. Jajko rozkłócić. Camembert panierować z jajku i mieszance otrębów z bułką. Smażyć z oby stron na dobrze rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Podawać gorący z żurawiną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 25.02.2013 07:41
pysznie wygląda i tak samo na pewno smakuje :)
MAR3STA 29.12.2012 15:42
fajny pomysł
SylwiaMagdaSabin 16.11.2012 16:12
żurawina mniam
emeslive 16.11.2012 16:07
Przepis bardzo prosty ale... danie zostało ślicznie podane i jest dzięki temu niezwykle apetyczne. Podoba mi się!
ziutula
ziutula 16.11.2012 16:01
moje smaki przekąskowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak