Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka pekińska z sosem musztardowo-ketchupowym

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/3 szt
cebula 1 szt
marchewka 1 szt
majonez 2 łyżki
ketchup 2 łyżki
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka pekińska z sosem musztardowo-ketchupowym

Kapustę pekińską myjemy osuszamy i kroimy drobno. Cebule biała siekamy . Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce duże oczka. Mieszamy . Do majonezu dodajemy ketchup i musztardę francuską -mieszamy . Taki sos dodajemy do surówki .Mieszamy sałatkę z sosem i chłodzimy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 18.11.2012 23:38
ostatnio polubiłam w ogóle sos musztardowy:)
artur7 18.11.2012 11:17
fajna sałatka
Juleczka20 18.11.2012 09:53
super
gosia561 18.11.2012 09:45
doskonała do obiady, ale ja robię z majonezem, muszę tą wypróbować
V_kuchareczka 18.11.2012 08:53
super
iwa643 18.11.2012 08:38
Przystawka do obiadu .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak