Składniki:
buraki ćwikłowe | 1 kg |
cebula biała | 2 szt |
czosnek | 1-2 ząbki |
olej do smażenia | |
ocet winny | |
sól | |
pieprz | |
bazylia | |
śmietana | 3 łyżki |
jabłko kwaśne | 1-2 kilka szt. |
buraki ćwikłowe | 1 kg |
cebula biała | 2 szt |
czosnek | 1-2 ząbki |
olej do smażenia | |
ocet winny | |
sól | |
pieprz | |
bazylia | |
śmietana | 3 łyżki |
jabłko kwaśne | 1-2 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: