Składniki:
filet z dowolnej ryby | 4 płaty |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżek |
jajko | 2 sztuki |
mąka | |
koperek | |
rozmaryn | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
sól | |
olej |
filet z dowolnej ryby | 4 płaty |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżek |
jajko | 2 sztuki |
mąka | |
koperek | |
rozmaryn | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
sól | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: