Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
szpinak świeży | 2 garści |
pieczarki | 2 garści |
cebula | 1 sztuka |
masło | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 1 sztuka |
sezam | do smaku |
ser gouda | 3 plastry |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
szpinak świeży | 2 garści |
pieczarki | 2 garści |
cebula | 1 sztuka |
masło | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 1 sztuka |
sezam | do smaku |
ser gouda | 3 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: