Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka letnia z porzeczkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czerwone porzeczki 1 szklanka
marchew 2 szt
sól do smaku
cukier do smaku
zielony groszek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka letnia z porzeczkami

Marchew obieramy, opłukujemy i ścieramy na tarce jarzynowej o małych oczkach.Porzeczki myjemy, oczyszczamy z szypułek i rozgniatamy widelcem. Groszek mieszamy z miazgą porzeczkową i startą marchewką, doprawiamy szczyptą soli i cukrem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak