Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z drobiowych serduszek i wątróbek z kalafiorem i jajkami w koszulkach
Kroki postępowania
Zalać gorącą wodą i poddusić pod przykryciem.
serduszka z kurczaka | 1/2 kg |
wątróbki z kurczaka | 1/2 kg |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | suszony |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
przecier pomidorowy | 1 szkl. |
kalafior | 1/2 małego |
jajko | 3 |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: