Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta włoska marynowana na szybko
Kroki postępowania
Dokładnie wymieszać i przełożyć do zamykanego pojemnika lub dużego słoika.
Podawać do obiadu.
kapusta włoska | 1,2 kg |
Koperek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 2 łyżki |
olej | 100 ml |
woda | 1 szkl. |
ocet 10 % | 70 ml |
ocet jabłkowy | do smaku |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: