Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mielone inaczej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone 0,5 kg.
szpinak mrożony 0,2 kg.
cebula 1 szt.
bułka czerstwa 1 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat wg. uznania
sól
pieprz
jajko 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: mielone inaczej

Kroki postępowania

1
Lubię tradycyjne mielone ,ale uwielbiam też i szpinak więc połączyłam oba składniki i wyszły mielone faszerowane szpinakiem,danie proste a jednak coś innego.Przygotowuję tradycyjne mielone a więc do mięsa dodaję bułkę namoczoną ,cebulę, jajko, do smaku sól i pieprz. Szpinak mrożony podsmażam na maśle.
Krok 1 - mielone inaczej foto
2
Na porcję mięsa,na środek kładę szpinak i formuję kotleta.
Krok 2 - mielone inaczej foto
3
Smażę na smalcu.
Krok 3 - mielone inaczej foto
4
Gotowe.SMACZNEGO :-)
Krok 4 - mielone inaczej foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krystyna330 06.05.2013 07:59
pychotka też takie robie
Aannkaa82 11.03.2013 19:15
Mielone lubie owszem ale w takim zestawieniu nie próbowałam.
Marzena34 02.03.2013 14:27
wspaniałe,ze szpinakiem,mniam
Kate131 22.02.2013 09:28
ciekawe
MAR3STA 10.01.2013 17:52
smaczny obiadek
Rafał10 18.12.2012 08:36
mmmm ze szpinakiem jeszcze nie próbowałam, ale kotleciki mielone to mój przysmak :)
gosia56 09.12.2012 16:41
CIEKAWE.
IwonaKa 09.12.2012 15:40
swietny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak