Składniki:
cebuka ze szczypiorem | 8 sztuk |
koper włoski | 1 bulwa |
musztarda gruboziarnista | 2 łyżki |
oliwa | 4 łyżki |
cytryna | 1 sztuka |
sól i pieprz | do smaku |
folia aluminowa | 4 arkusza |
łosoś | 4 filety |
cebuka ze szczypiorem | 8 sztuk |
koper włoski | 1 bulwa |
musztarda gruboziarnista | 2 łyżki |
oliwa | 4 łyżki |
cytryna | 1 sztuka |
sól i pieprz | do smaku |
folia aluminowa | 4 arkusza |
łosoś | 4 filety |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: