Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie z marynowanymi pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matiasy 0,5 kg
pieczarki marynowane 315 ml
por (biała część) 1 szt
ogórki kiszone 2 szt
cebula biała 1 szt
majonez
musztarda
jabłko kwaśne 2 szt kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie z marynowanymi pieczarkami

Śledzie dobrze wymoczyć w wodzie. Odsączyć i pokroić w kostkę. Por sparzyć i pokroić w talarki. Jabłka obrać ze skórki i pokroić. Pieczarki odsączyć i pokroić w grubszą kostkę. Ogórki i cebulę również pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać razem, dodać do nich łyżkę musztardy i 3 łyżki majonezu. Wymieszać i odstawić do lodówki na godzinę, aby składniki się przegryzły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 10.07.2013 10:44
super pomysł:-)
Adam/ZUB3R 15.12.2012 23:01
smaczne
gosia56 15.12.2012 22:02
super
Iwka 15.12.2012 21:58
pycha
Dorota37 15.12.2012 21:30
super
babajaga1969 15.12.2012 21:29
pomysłowa potrawa
wyattearp 15.12.2012 21:11
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak