Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty i pory

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por (biała część) 1 sztuka
marchewka 1 sztuka
kapusta kiszona 40 dkg
oliwa
pieprz
pietruszka zielona

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty i pory

Kapustę, kroje na drobno, marchewkę ścieram na tarce jarzynowej. Por szatkuje, całość mieszam, doprawiam pieprzem, Soli nie dodaje kapusta już jest słona. Do surówki wykorzystałam kapuchę przeze mnie ukiszoną. Dolewam oliwy z oliwek. Posypuje pietruszką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malgorzata549 20.10.2013 12:38
bardzo smaczna
Dorota37 10.03.2013 21:19
takiej jeszcze nie próbowalam
09.03.2013 16:27
bardzo prosta
Alex_M 30.01.2013 12:10
uwielbiam :)
Bernadeta 28.01.2013 08:16
bardzo smaczna
IwonaKa 28.01.2013 00:04
smaczna,robię podobnie tylko dodaje jabłko
EmciaPichci 19.01.2013 18:57
mistrzowska!
Rafał10 14.01.2013 17:35
mmmm zjadłabym baaaardzo chętnie :)
safcia 14.01.2013 15:57
o tak nie robiłam kapusty pewnie jest bardzo pyszne.
Noruas 14.01.2013 15:46
też robię taką, jest przepyszna i świetnie pasuje prawie do każdego dania :) dobry, pożyteczny przepis... no i smaczny :)
Anna133 14.01.2013 15:43
pyszna , ja daję jeszcze jabłko
ONY_za_kare 14.01.2013 15:23
zdrowa i smaczna
ziutula
ziutula 14.01.2013 15:08
lubię takie smakołyki zdrowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak