Przepis i sposób przygotowania na: Bigos najprostszy z wieprzowiną
Kroki postępowania
Gotowy bigos doprawić do smaku pieprzem i wyciśniętym czosnkiem.
kapusta kiszona | 1,5 kg |
łopatka bez kości | 700 g |
ziele angielskie | 5 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 |
papryka mielona | 2 łyżka |
kminek | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
smalec | 2 łyżki |
czosnek | 2-3 ząbki |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: