Przepis i sposób przygotowania na: Zupa warzywna z kaszą gryczaną
Gdy wywar się zagotuje wsypujemy kaszę, dodajemy przyprawy i gotujemy około 10 minut, co chwilę mieszając.
Na koniec dodajemy posiekany koperek.
Smacznego :)
marchew | 2 sztuki |
seler korzeniowy | 1/2 sztuki |
fasolka szparagowa | 2 garście |
warzywa mrożone | 400 gram |
kasza gryczana | 100 gram |
woda | 2 litry |
koperek | |
przyprawa do potraw | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: