Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koreczki sylwestrowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kabanos 3 szt
ser gouda 20 dag
wykałaczki
oliwki czarne 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: koreczki sylwestrowe

Oliwki należy osączyć z zalewy. Kabanosy kroimy na kawałki. Ser należy pokroić w kosteczkę.
Na wykałaczkę nabijamy kawałek sera, tak aby wykałaczka stała. Na ser wbijamy po jednej oliwce.
Następnie na wykałaczkę nabijamy kawałek kabanosa. Układamy na półmisku. Idealna zagryzka na sylwestrową noc.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 22.02.2014 19:50
Tylko takie robić.
Róża1 13.08.2013 17:07
fajny pomysł!
Klausia 02.04.2013 11:01
pyszności ;)
halina17 20.01.2013 17:35
Smaczne koreczki , ja bym mniejsze kawałki kabanosa dała do koreczków.
gosia56 20.01.2013 16:50
PYSZNE

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak