Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez tradycyjny
pieczarki 50 g
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami

Ugotowane na twardo i obrane jajka przekroić wzdłuż na pół i wyjąć żółtka. Pieczarki pokroić w małe kawałeczki i podsmażyć na patelni. Zółtka łączymy z pieczarkami, dodajemy trochę majonezu, sol i pieprz. Wszystko dokładnie wymieszać i nadziewać połówki jajek. Wierzch dekorujemy majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 21.01.2013 11:35
mniam
Katarzyna34 21.01.2013 10:16
teZ takie robie, są super
Milena87 20.01.2013 19:37
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak