Przepis i sposób przygotowania na: indyk z salsą pieczarkowo-cukiniwą
Kroki postępowania
Indyka smażymy na oliwie na złoty kolor. Podlewamy wodą i dusimy do miękkości, doprawiamy łyżką śmietany i łyżeczką mąki i zagęszczamy sos. Solimy do smaku.
indyk | 500 g |
tymianek | do smaku |
Marynata do mięs pikantna Prymat | do smaku |
oliwa | 50 ml |
cukinia | 1 szt |
pieczarki | 150 g |
Kolendra cała Prymat | do smaku |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
sos worcester | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: