Składniki:
koperek | 2 pęczki |
ziemniaki | 4-5 szt |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | kawałek |
por | kawałek |
sól | |
pieprz | |
mąka pszenna | 2 łyżki |
śmietana | 150-200 ml |
wieprzowina | 300-400 (łopatka) |
kości schabowe | 2 szt |
koperek | 2 pęczki |
ziemniaki | 4-5 szt |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | kawałek |
por | kawałek |
sól | |
pieprz | |
mąka pszenna | 2 łyżki |
śmietana | 150-200 ml |
wieprzowina | 300-400 (łopatka) |
kości schabowe | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: