Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki z budyniem i owocami
Kroki postępowania
W wolnym czasie ugotować budyń na 1,5 szklance mleka i wystudzić go. Owoce pokroić na małe kawałki.
Po tym czasie rozwałkować na grubość 5 mm i wykrajać trójkąty.
mąka tortowa | 1/2 kg |
drożdże | 5 dag |
mleko | 1/2 szkl |
jaja | 3 szt |
cukier | 6 łyżka |
masło | 125 g |
budyń | |
mleko | 1,5 szkl |
budyń waniliowy | 1 szt |
banan | 1 szt |
jabłko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: