Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo-jajeczna

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 6 łyżek
natka pietruszki 2 łyżki
sól do smaku
twaróg 500 (półtłusty)
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo-jajeczna

Twaróg rozetrzeć łyżką.Dodać drobno pokrojone jajka oraz natkę pietruszki (natkę można zastąpić szczypiorkiem lub koperkiem).Wszystko dokładnie wymieszać z majonezem,doprawić do smaku solą i pieprzem.Podawać z ulubionym pieczywem lub wafelkami ryżowymi z dodatkiem kilku listków rukoli lub plasterkiem kiszonego ogórka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 04.03.2014 23:20
bardzo fajna ta pasta
Alex_M 14.02.2014 17:43
smaczna pasta :)
alaaa 05.01.2014 20:08
prosto a jak smacznie
agogo2 05.11.2013 20:44
robie często taka paste
Grazyna0211 25.10.2013 10:50
bardzo lubię
malina 06.09.2013 07:38
robię często podobną
gusia1000 17.06.2013 22:41
Dobra taka jest na pewno.
Lukrecja29 05.06.2013 18:21
Uwielbiam takie pasty do chlebka :) Mniam :_
Bernadeta1 03.05.2013 00:52
wygląda pysznie
mysza620 15.04.2013 10:22
prosta, ale widać że smaczna
pestka 10.03.2013 08:08
to jest dla mnie śniadanie - pyszne
[email protected] 01.02.2013 18:10
super prosty przepis
Beata61 01.02.2013 17:52
Bardzo smaczna :)
Paulina33 01.02.2013 17:40
Robię prawie tak samo :)
jolanta19 01.02.2013 17:24
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak