Przepis i sposób przygotowania na: „DANIE SHREKA”
„SOS POROWY”
Masę porową smażymy na maśle z jedną łyżką mąki, wlewamy bulion , dodajemy chrzan i doprawiamy do smaku, zaciągamy śmietaną kremową
pory | 1 kg. |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 15 dag |
masa porowa | 1 szklanka |
mąka | 1 łyżka |
chrzan tarty | 1 łyżeczka |
bulion | 1 łyżka |
śmietanka kremowa | 1 szt. |
filet z kurczaka | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: