Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z salami

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3
majonez 2 łyżki
salami 1-2 plastry
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z salami

Kroki postępowania

1
Jajka gotujemy na twardo. Po przestygnięciu obieramy je, siekamy drobno nożem i wrzucamy do miseczki. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez, a następnie ugniatamy widelcem na „papkę”.
Krok 1 - Pasta jajeczna z salami foto
2
Salami kroimy w drobną kostkę i mieszamy z pastą.
Krok 2 - Pasta jajeczna z salami foto
3
Idealna do pieczywa!
Krok 3 - Pasta jajeczna z salami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 15.01.2014 21:46
Prosto i smacznie, czego chcieć więcej
Iwona32 09.01.2014 12:40
fajny przepis:)
miroslawa 09.02.2013 05:47
prosta, szybka i bajecznie smaczna
magdziorka6 08.02.2013 21:54
smaczna
Anna133 08.02.2013 21:43
proste , nie koniecznie trzeba kpk
adelajda 08.02.2013 20:07
takiej jeszcze nie robiłam
Monika58 08.02.2013 19:56
pycha
malaczarna23 08.02.2013 19:55
lubię takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak