Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowo-kokosowe
Kroki postępowania
Polewę przyrządzam przez rozpuszczenie czekolady w mleku. Smaruję nią ciasto gdy wystygnie i posypuję wiórkami kokosowymi. Smacznego :-)
masło | 200 gram |
cukier | 1 szkl |
jajko | 2 szt |
mąka | 1 szkl |
mleko | 150 gram |
wiórki kokosowe | 8 łyżki |
czekolad w proszku | 7 łyżek |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
Polewa: | |
czekolada gorzka | 5 kostek |
mleko | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: