Przepis i sposób przygotowania na: ZAPIEKANKA MAKARONOWA
Resztę posypujemy wierzch. Wszystko zapiekamy w naczyniu żaroodpornym w nagrzanym piekarniku. Smacznego.
makaron | 40 DAG |
ogórek kiszony | 1 SŁOIK |
papryka | 1 SŁOIK |
oliwki | 2/3 SŁOICZKA |
ser pleśniowy | 15 DAG |
ser żółty | 40 DAG |
szynka | 50 DAG |
czosnek | 6 SZTUK |
śmietana | 4 ŁYZEK |
majonez | 2 ŁYZKI |
sól | DO SMAKU |
pieprz | DO SMAKU |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: