Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowa galareta z jajkiem
Kroki postępowania
skrzydełka 6 szt
marchew 5 szt
ziele angielskie 3 szt
listek laurowy 2 szt
kucharek do smaku
4 ugotowane jaja
szczypta białego pieprzu
żelatyna na 2,5 litra wody
skrzydełka | 6 szt |
marchew | 4 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżeczka |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
Pieprz biały mielony Prymat | 1 szczypta |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: