Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty z czerwoną cebula

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 szt
sól
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
olej 1 łyżka
natka pietruszki
cebula czerwona 1 szt
kapusta kiszona 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty z czerwoną cebula

Kapustę kiszoną płuczemy w wodzie i odciskamy jeśli jest zbyt kwaśna. Kapustę drobno kroimy i przekładamy do miski. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce. Czerwoną cebulę obieramy i kroimy w drobna kostkę. Natkę pietruszki drobno siekamy. Wszystkie składniki mieszamy, polewamy olejem i doprawiamy solą i świeżo zmielonym kolorowym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

M. Monroe 20.02.2013 20:45
świetny dodatek do wielu dań !
Alex_M 20.02.2013 18:09
lubie taka :)
Magula 20.02.2013 08:06
do rybki i nie tylko ;-)
gosia561 19.02.2013 23:16
świetna do rynki
Boska_Agatka 19.02.2013 22:16
wow

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak