Przepis i sposób przygotowania na: fale Dunaju z kremem
KREM
Ugotować 2 budynie. Margarynę miksujemy z zimnymi budyniami, dodajemy cukier do smaku i miksujemy.
margaryna | 1 |
mąka | 2,5 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 3 łyżki |
jabłko | 1 kg |
jajko | 6 |
galaretka agrestowa | |
galaretka truskawkowa | |
budyń śmietankowy | 2 |
margaryna | 1,5 |
cukier | 4 łyżki |
galaretka pomarańczowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: