Przepis i sposób przygotowania na: mix smakowy
Kroki postępowania
Przyrządzamy sos czosnkowy;
3 ZĄBKI CZOSNKU OBIERAMY I WYCISKAMY
MAJONEZ 2 ŁYŻKI
ŚMIETANA 3 ŁYŻKI
papryka konserwowa | 1/3 słoiczka |
sos czosnkowy | do sałatki |
paluszki krabowe | 10 dag |
majonez | 2 łyżki |
ceubula | 1/2 sztuki |
pomidor | 2 sztuka |
koperek | 1 pęczek |
marchewka | 2 sztuki |
ziemniak | 2 sztuki |
jajko | na twardo 2 sztuki |
por | 1/3 sztuki |
seler | 1/2 sztuki małej |
kukurydza | 1/2 puszki |
wafle | |
szczypiorek | 1 pęczek |
jajko | do panierki |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: