Składniki:
dynia | 60-70 dag |
cebula | 1 szt |
woda | 4 szkl |
bulion warzywny | 2 kostki |
imbir świeży | 2 cm |
olej | 1 łyżka |
śmietana | 2-3 łyżki |
sos sojowy | do smaku |
pieprz | do smaku |
groszek ptysiowy | |
natka pietruszki | 1-2 łyżki |
dynia | 60-70 dag |
cebula | 1 szt |
woda | 4 szkl |
bulion warzywny | 2 kostki |
imbir świeży | 2 cm |
olej | 1 łyżka |
śmietana | 2-3 łyżki |
sos sojowy | do smaku |
pieprz | do smaku |
groszek ptysiowy | |
natka pietruszki | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: