Składniki:
wędzony boczek | 10 dkg |
cebula | 1 średnia sztuka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
majonez | 3 czubate łyżki |
sól do smaku | |
świezo zmielony pieprz | do smaku |
olej | 1 łyżka |
pierś z kurczaka | 1 podwójna sztuka |
żółty ser | 10 dkg |
wędzony boczek | 10 dkg |
cebula | 1 średnia sztuka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
majonez | 3 czubate łyżki |
sól do smaku | |
świezo zmielony pieprz | do smaku |
olej | 1 łyżka |
pierś z kurczaka | 1 podwójna sztuka |
żółty ser | 10 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: