Przepis i sposób przygotowania na: Rolada drożdżowa z piersią z kurczaka
Kroki postępowania
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/274495/ciasto-drozdzowe-na-slono.html
Następnie ciasto rozwałkować na prostokąt o grubości około 5 mm.
Smacznego !!!
mąka | 2 szklanki |
drożdże | 2 dag |
mleko | 1 szklanka |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | 2 łyżeczki |
olej | 5 łyżek |
Nadzienie: | |
pierś z kurczaka | 2 sztuki |
pieprz | |
Bazylia suszona Prymat | |
szynka | 100 gram |
ser żółty | 100 (plastry) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: