Przepis i sposób przygotowania na: GALARETA Z KURY W KSZTAŁCIE JAJKA
Kroki postępowania
Odstawiamy do lodówki na conajmniej 10 godzin.Jajka obieramy ze skorupek przed podaniem.
Można podać na sniadanie wielkanocne.
filet z kurczaka | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ziele angielskie | 5 szt |
cukier | 1 łyżka |
ocet | 3 łyzki |
korniszony | 1 szt |
kukurydza | |
groszek konserwowy | |
skorupki jajek | 10 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: