Składniki:
soczewica zielona | 1 szkl |
woda | 1,25 litr |
masło | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól do smaku | |
sok z cytryny | z 1/4 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | 4 łyżki |
pieczywo razowe | 3 kromki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
soczewica zielona | 1 szkl |
woda | 1,25 litr |
masło | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól do smaku | |
sok z cytryny | z 1/4 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | 4 łyżki |
pieczywo razowe | 3 kromki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: