Składniki:
jajko | 8 szt |
ryż | 2 szklanki |
pieczarki | 20 dag |
masło | 3 łyżeczki |
mąka | 1 łyżka |
bulion | 0,5 szklanki |
śmietana 12% | 1 szklanka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło | do smażenia grzybów |
żółtko jajek | 1 szt |
parmezan | 2 starty |
jajko | 8 szt |
ryż | 2 szklanki |
pieczarki | 20 dag |
masło | 3 łyżeczki |
mąka | 1 łyżka |
bulion | 0,5 szklanki |
śmietana 12% | 1 szklanka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło | do smażenia grzybów |
żółtko jajek | 1 szt |
parmezan | 2 starty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: