Składniki:
koncentrat pomidorowy | 2 łyzeczki |
margaryna | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
mąka pszenna do zawiesiny | 2 łyżeczki |
natka pietruszki | peczek |
Makaron kolanka | 400 g |
rosół warzywny | 2,5 litra |
przecier pomidorowy | 100 ml |
koncentrat pomidorowy | 2 łyzeczki |
margaryna | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
mąka pszenna do zawiesiny | 2 łyżeczki |
natka pietruszki | peczek |
Makaron kolanka | 400 g |
rosół warzywny | 2,5 litra |
przecier pomidorowy | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: