Składniki:
masa makowa gotowa | 25-30 dag |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 2 łyżki |
białko | 1 szt |
cukier waniliowy | 1/2 łyżeczki |
posypka czekoladowa | |
ciasto francuskie | 1 szt |
orzechy | 1-2 rozdrobnione |
masa makowa gotowa | 25-30 dag |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 2 łyżki |
białko | 1 szt |
cukier waniliowy | 1/2 łyżeczki |
posypka czekoladowa | |
ciasto francuskie | 1 szt |
orzechy | 1-2 rozdrobnione |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: