Składniki:
mięso gulaszowe wieprzowe | 300 g |
marchewka | 1 szt |
ziemniaki | 2 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
fasolka szparagowa zielona | 200 g |
pieczarki | 6 szt |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
tymianek | do smaku |
oregano | do smaku |
mięso gulaszowe wieprzowe | 300 g |
marchewka | 1 szt |
ziemniaki | 2 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
fasolka szparagowa zielona | 200 g |
pieczarki | 6 szt |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
tymianek | do smaku |
oregano | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: