Składniki:
Biszkopt | 1 |
masa | |
truskawki | 450 g |
śmietana 30% | 400 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3-4 łyżeczki |
NASĄCZENIE | |
likier truskawkowy | 1/4 szklanki |
woda | 1/4 szklanki |
dekoracja | |
migdały | |
płatki migdałowe | |
wiórki kokosowe |
Biszkopt | 1 |
masa | |
truskawki | 450 g |
śmietana 30% | 400 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3-4 łyżeczki |
NASĄCZENIE | |
likier truskawkowy | 1/4 szklanki |
woda | 1/4 szklanki |
dekoracja | |
migdały | |
płatki migdałowe | |
wiórki kokosowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: