Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta tuńczykowo - twarogowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 200 g
tuńczyk kawałki w oleju 1 opakowanie
jogurt naturalny 1 łyżeczka
majonez 1 łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta tuńczykowo - twarogowa

Do miseczki pokruszyć twaróg. Dodać tuńczyk i dokładnie wymieszać (np. za pomocą widelca). Dodać jogurt i majonez. Przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać. Podawać z chlebem lub krakersami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 27.07.2013 14:43
tuńczyk w takim połączeniu super
Paolcia 25.03.2013 16:21
mmmmm uwielbiam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak