Przepis i sposób przygotowania na: Sernik krówkowy
Mała uwaga: sernik robiłam z 3 kostek sera po 25 dkg,na każda kostke przypada 1 ziemniaczek raczej mały , tak zeby nie stracił się smak sera a ziemniaki nie dominowały.
ser biały twarogowy | 75 dkg |
ziemniaki gotowane | 3 średniej wielkości |
cukier | 15 dkg |
cukier waniliowy | 1 |
masa krówkowa | 1 puszka |
jaja | 5 sztuk |
masło | 7-8 dkg |
zapach migdałowy | |
migdały płatki | 10 dkg |
biała czekolada | 1 |
masło | 2 łyżki |
słodka śmietanka | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: