Przepis i sposób przygotowania na: Mój piernik
Kroki postępowania
Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem.
Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem.
olej | 1 szkl |
miód | 1 szkl |
cukier | 1 szkl |
esencja herbaty | 1 szkl |
jaja | 4 szt |
mąka pszenna | 3,5 szkl |
kakao | 1 łyżka |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 szt |
Biszkopt | |
jaja | 4 szt |
cukier | 4 łyżki |
mąka pszenna | 4 łyżki |
olej | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
delicje | 1 opakowanie |
DODATKOWO: | |
powidło wieloowocowe | 1 słoiczek |
masa | |
margaryna | 1 szt |
cukier puder | do smaku |
sok z cytryny | 0,5 szt |
polewa czekoladowa | 1 szt |
Soda oczyszczona Prymat | 1,5 łyżeczki |
Ciasto: |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: