Składniki:
80 – 100 dag śledzi ( płaty) | |
pol selera | |
2 cebule | |
2 duże łyżki octu | |
2 łyżki przecieru pomidorowego | |
1 owoc czerwonej papryki | |
2 łyżki śmietanki | |
1 pęczek zielonej pietruszki | |
olej | 2 łyżki |
jabłka | 2 szt. |
80 – 100 dag śledzi ( płaty) | |
pol selera | |
2 cebule | |
2 duże łyżki octu | |
2 łyżki przecieru pomidorowego | |
1 owoc czerwonej papryki | |
2 łyżki śmietanki | |
1 pęczek zielonej pietruszki | |
olej | 2 łyżki |
jabłka | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: