Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony łosoś z koperkiem i czosnkiem

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

koper świeży 1 natka
czosnek 1 główka
sól 1 łyżeczka
masło 5 łyżek
łosoś dzwonka 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony łosoś z koperkiem i czosnkiem

Szykujemy naczynie, smarujemy go masłem, układamy dzwonki łososia, na łososia koperek i czosnek i na górę resztę masła. Pieczony w 160 stopniach przez około 40 min aż zrobi się jasny i miękki. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa104 15.04.2013 09:48
Uwielbiam łososia ale jak dla mnie to za dużo masła.Łosoś jest tłustą rybą i na 2 dzwonka to zbyt wiele.On niemal pływa w tym maśle.
paulina2157 14.04.2013 16:37
apetycznie wygląda
magdziorka6 14.04.2013 16:08
aromatyczny i smaczny
Joanna17 14.04.2013 13:59
łosoś w takim wydaniu z pewnością jest pyszny:)
idealme 14.04.2013 13:58
pięknie wygląda i na pewno musi być pyszny :)
adelajda 14.04.2013 13:35
łososia w każdej postaci lubię
Marta11 14.04.2013 13:20
pieknie wyglada:)
IwonaDD 14.04.2013 13:02
wygląda przesmacznie
jasiek 14.04.2013 12:11
ryba z takimi dodatkami jest pyszna
manaika 14.04.2013 12:11
ostatnio mam fazę na łososia ;)
Pomocnik 14.04.2013 11:51
super łosoś
joanna__s 14.04.2013 11:40
Pycha! Akurat zostało mi trochę łososia, więc na pewno wypróbuję. Przepis bardzo prosty i szybki.
mufinka79 14.04.2013 11:40
Lubię łososia z koperkiem :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak