Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

"zupa serowa z pieczarkami"

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser topiony 50 g
pieczarki 200 g
seler naciowy 3 szt
seler korzeniowy 30 g
pietruszka korzeń 1 szt
woda 1 litr
szczypiorek 1 szt
bulion 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: "zupa serowa z pieczarkami"

1 serki rozpuścić w wodzie z bulionem na wolnym ogniu.
2warzywa obierz. seler korzenia pokrój w kostkę, a seler naciowy i pora w plastry, pieczarki na ćwiartki.
3 Warzywa dodaj do bulionu gotój aż warzywa bedą miekkie.
4 Zupę podaj z pokrojonym szczypiorkiem :D

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak