Składniki:
mąka pszenna | 25 dag |
białko | 2 |
sól | szczypta |
jabłka | 75 dag |
cukier puder | 3 łyżki |
skórka z cytryny | 1 sztuka |
sok z cytryny | 1 |
cynamon | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
masło lub margaryna | 100 g |
woda zimna | 0,5 (źródlana) |
mąka pszenna | 25 dag |
białko | 2 |
sól | szczypta |
jabłka | 75 dag |
cukier puder | 3 łyżki |
skórka z cytryny | 1 sztuka |
sok z cytryny | 1 |
cynamon | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
masło lub margaryna | 100 g |
woda zimna | 0,5 (źródlana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: