Przepis i sposób przygotowania na: Domowy boczek pieczony w kminku i majeranku
Po tym czasie , nacieramy pieprzem ziołowym , majerankiem , kminkiem już nie solimy ,odstawiamy na 24h , po tym czasie pieczemy w tem 180st ok 1.5h
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
pieprz | 1 łyzeczka |
ziele angielskie | 3 szt |
pieprz | 3 ziarna |
woda | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
boczek | 1 surowy bez kości |
Kminek mielony Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: