Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z papryki kolorowej i cukini

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przecier pomidorowy 1 opakowanie
cukinia 2 sztuki
sól do smaku
papryka zielona 3 sztuki
papryka żółta 3 sztuki
papryka czerwona 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z papryki kolorowej i cukini

Paprykę myjemy a następnie wycinamy gniazda nasienia. Paprykę kroimy w paseczki a następnie każdy pasek na pół. Cukinie dokładnie myjemy a następnie kroimy w plasterki a później na pół. Warzywa wrzucamy do garnka i gotujemy na małym ogniu z niewielką ilością wody. Jak cukinia będzie miękka dodajemy przecier i przyprawy. Chwilkę dusimy. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 01.03.2014 11:00
robię podobny
RenataZ-et 22.06.2013 21:02
super musi wyglądać i smakować
Dorota37 27.05.2012 21:58
super
safcia 21.05.2012 13:25
takie lubię choć bez mięsa
Agnik 16.10.2011 14:21
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak