Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z selerem naciowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 4 łodygi
karkówka 70 dag
marchew 2 szt
mąka pszenna 2 łyżeczki
olej 4 łyzki
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
Kucharek przyprawa do potraw 2 łyżeczki
fasola 1 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z selerem naciowym

Mięso pokroić w kostkę, oprószyć mąką, obsmażyć na oleju. Dodać kucharek, listki laurowe, pokrojoną w kostkę marchew oraz seler naciowy. Gotować około 40 minut, dodać odsączoną fasolę, gotować jeszcze około 10 minut. Podawać z kaszą jęczmienną lub gryczaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania321 11.05.2013 14:15
pyszne i pożywne danie
Pyszota 11.05.2013 11:28
musi być pyszny
wiola333 11.05.2013 11:05
bardzo dobry przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak