Składniki:
łopatka wieprzowa | 8 kg |
sól | 20 dkg |
Majeranek suszony Prymat | 1 torebka (10g) |
saletra | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 główki sredniej wielkości |
jelita | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 2 łyżki |
woda | 1 l |
boczek | 2 surowy bez kości |
łopatka wieprzowa | 8 kg |
sól | 20 dkg |
Majeranek suszony Prymat | 1 torebka (10g) |
saletra | 1 łyżeczka |
czosnek | 2 główki sredniej wielkości |
jelita | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 2 łyżki |
woda | 1 l |
boczek | 2 surowy bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: